Afbeeldingsresultaat voor boerengolf

Met de golfstick de boer op

Zoekt u een speciaal uitje voor u en uw familie en vrienden? Probeer dan eens boerengolf in Gelderland. Wij hebben ons eigen boerengolf parcours aangelegd achter op het campingterrein. Er is een prachtige route uitgezet langs het zwem meer en de kinderspeeltuin.

Het parcours heeft 10 holes  en om het helemaal af te leggen bent u ongeveer anderhalf uur bezig. Dat betekent dus anderhalf uur dikke pret, want het is nog niet zo gemakkelijk. Boerengolf wordt niet gespeeld met een normale golfstick maar met een klomp aan een houten steel. Probeert u maar eens met een klomp en bal ter grootte van een handbal in een speciaal gat in de wei te mikken. Dat valt nog niet mee!

Eet en Drinkfestijn de Waay biedt u deze ontzettend leuke activiteit in Gelderland aan waarbij we ook begeleiding en uitleg geven. Boerengolf is leuk om te doen voor jong en oud. Dus geschikt voor alle soorten groepen; families, vriendengroepen, kinderfeestjes en bedrijven.

Waarom is boerengolf zo leuk?

Het is voor de meesten een totaal nieuwe bezigheid om boerengolf te spelen. En het blijkt ontzettend leuk te zijn om op rond het zwemmeer en naast de speeltuin op Camping de Waay in Gelderland de bal te slaan. Het spel is ontspannend, je doet vele indrukken op omdat niet iedereen dit dagelijks doet en het is natuurlijk hartstikke leuk om te winnen. En vooral dan natuurlijk met een hole in one. Dat zou natuurlijk helemaal prachtig zijn wanneer je in één keer de bal zomaar in het gat slaat.

De spelregels van boerengolf

Boerengolf is een balspelletje waarbij het de bedoeling is om een leren bal met een diameter van 14 cm in een hole te slaan. Het is de bedoeling om de bal in zo min mogelijk slagen in de hole krijgen.
Bij elkaar zijn er meestal 10 holes die gebruikt worden. Degene die het minste aantal slagen nodig heeft om de bal in al die holes te krijgen is de winnaar.

Wat te doen na het golfen in Gelderland?

Ook daar hebben we aan gedacht. Want Eet en Drinkfestijn de Waay heeft meer in petto dan alleen boerengolf in Gelderland. Wij bieden heerlijke lunches en diners aan in ons bedrijf en nog meer. Uw kinderen kunnen na het boerengolf spelen in onze speeltuin.

U kunt nagenieten met een heerlijk kopje koffie en een lekker koud drankje. Daarnaast kun je bij ons dagelijks lunchen en dineren. Qua wijnen kunt u genieten van onze speciale wijnen, geleverd door Wijnzinnig uit Gendt in Gelderland.

Kom langs bij ons in Gelderland en probeer het zelf

Twijfel niet langer en kom langs om het te proberen. Boerengolf in Gelderland is hartstikke leuk om te doen. Een ideale familie bezigheid voor u en uw kinderen.

Nieuw: voetgolf in Doornenburg

Liever voetballen dan golfen, dat kan ook. Kom met jouw voetbalteam, familie of collega’s en ontdek wie de Messi of Ronaldo van jouw groep is.

Meer informatie

Vind ons in Gelderland

Volg ons op Facebook