Erop uit met de kano van onze kanoverhuur

Wilt u er even lekker op uit met een kano? En wilt u daarna wellicht ook nog even nagenieten met een lekkere lunch, diner of een heerlijk kopje koffie? Kom dan eens langs bij Eet & Drinkfestijn de Waay. Want wij hebben kanoverhuur in Gelderland en verzorgen daarnaast in ons restaurant ook lunches, diners, barbecues en buffetten. Wij hebben kinderfaciliteiten zoals de speeltuin, een boerengolfbaan, minigolf en een binnenspeeltuin. Voor elk wat wils dus. Zoekt u dus kanoverhuur en wilt u er een speciale dag of middag van maken kom dan eens langs bij ons in Doornenburg vlakbij de Rijn.

Kanoën op de Gelderse Linge

Ons kanoverhuur bedrijf is gelegen in een prachtige omgeving midden in de Betuwe waar u heerlijk rustig kunt kanoën op de Linge. De opstapplaats van de kano’s ligt aan de oever van de rivier waar kano’s van 2 en 3 personen beschikbaar zijn. De Linge is uitstekend geschikt om te kanoën omdat er geen motorboten zijn toegestaan. U hoeft dus niet bang te zijn dat u aangevaren wordt door een andere boot.

Van de natuur genieten

Met onze kanoverhuur kunt u heerlijk genieten van de natuur aan de Linge. Geniet van het paaien van de vissen, de salamanders die er te vinden zijn en met een beetje geluk kunt u ook de ijsvogel zien. En dat alles in een Gelderse omgeving die puur en onvervuild is met bloemenpracht, zingende vogels en prachtige uitzichten. Met onze kanoverhuur in Gelderland komt u weer helemaal tot rust.

Welke kano’s heeft onze kanoverhuur beschikbaar?

Onze kanoverhuur heeft verschillende kano’s beschikbaar die verschillen in moeilijkheidsgraad en eigenschappen. De Pelican kano’s zijn voor de sportieve recreant. U kunt goed peddelen met deze kano’s.

Probeer het eens uit

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina. Wij bespreken dan samen met u uw wensen voor een geslaagde familiedag of een geslaagd bedrijfsuitje.

Meer informatie

Vind ons in Gelderland

Volg ons op Facebook