Is het tijd voor een onwijs gezellige dag met vrienden, familie of collega’s? Denk eens aan Oud Hollandse Spelen bij Eet & Drinkfestijn de Waay in Doornenburg. Het is het ideale recept voor een middag lachen, gieren, brullen en volop competitie. Wie van uw groep gaat er met de winst vandoor? Samen met u stellen wij een arrangement samen, zodat het volledig past bij wat u in gedachten had.

Familiebedrijf met hart en ziel

Eet & Drinkfestijn de Waay is een familiebedrijf in hart en ziel. Wij geven graag persoonlijke aandacht aan onze gasten in Gelderland en dat geldt dus ook wanneer u bij ons Oud Hollandse Spelen komt doen. Voorafgaand ontvangt u altijd uitgebreide uitleg over de verschillende spelen van gastvrouw Patricia of een van de andere medewerkers. Op die manier kunt u volop genieten van het spel en heeft iedereen gelijke kansen om er met de overwinning vandoor te gaan.

Inclusief hapjes en drankjes

Uiteraard krijgt u trek tijdens het spelen van de Oud Hollandse Spelen en wij zorgen ervoor dat ook uw maaltijden dik voor elkaar komen. We kunnen afspreken om jullie tussendoor van heerlijke hapjes te voorzien, maar ook daarna zijn er voldoende mogelijkheden. Wij bieden een lopend buffet, een diner, barbecue en wijnen geleverd door onze vaste slijter uit Gendt. En willen de kinderen gewoon een kindermenu’tje? Dan kunnen we dat in Doornenburg allemaal regelen.

Samen de mogelijkheden bespreken

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina. Wij bespreken dan samen met u uw wensen voor een geslaagde familiedag of een geslaagd bedrijfsuitje.

Meer informatie

Vind ons in Gelderland

Volg ons op Facebook