Een gezellig dagje uit met vrienden, familie of collega’s? Ga mee solex rijden in Gelderland vanaf Eet & Drinkfestijn de Waay in Doornenburg. U maakt een prachtige rondrit door de omgeving van Lingewaard. Wij bieden een selectie routes langs de hoogtepunten van de gemeente, waaronder natuurlijk Kasteel Doornenburg en Fort Pannerden.

Combineren met bezienswaardigheden

Combineer uw tocht op de solex met een bezoek aan Kasteel Doornenburg, Fort Pannerden of natuurgebied de Klompenwaard. Ook kunt u onderweg genieten bij een van de vele terrasjes langs de dijken aan de Waal of het Pannerdens Kanaal.

De maaltijden voor uw dag

Uiteraard krijgt u trek tijdens uw solexrit en wij zorgen ervoor dat ook uw maaltijden dik voor elkaar komen. Wij bieden meer dan voldoende mogelijkheden aan zoals een lopend buffet, een diner, barbecue en wijnen geleverd door onze vaste slijter uit Gendt. En willen de kinderen gewoon een kindermenu’tje? Dan kunnen we dat in Gelderland allemaal regelen.

Een arrangement samenstellen

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met gastvrouw Patricia via het formulier op deze pagina. Wij bespreken dan samen met u uw wensen voor een geslaagde familiedag of een geslaagd bedrijfsuitje.

Meer informatie

Vind ons in Gelderland

Volg ons op Facebook