Familiedagen om niet te vergeten

Heeft u een familiedag in Gelderland in de planning staan en zoekt u hiervoor een locatie in Gelderland of vlakbij Limburg waar voor jong en oud wat te doen is? Kom dan eens kijken bij Eet en Drinkfestijn de Waay. Ons horecabedrijf biedt voor jong en oud plezier en onze Gelderse keuken staat garant voor een compleet pakket voor de hele familie. De kinderen kunnen genieten van onze faciliteiten en de ouderen kunnen onze gastvrijheid ervaren onder het genot van de gerechten bereid in onze eigen keuken.

Een familiedag met aandacht voor de familie

Wij zijn niet zomaar een horecabedrijf. Eet en Drinkfestijn de Waay is een echt familiebedrijf in Gelderland waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Want wij geloven dat uw familiedag er één moet zijn die u niet mag vergeten.

Voor de kleintjes genoeg te doen

Uiteraard wilt u de kleintjes niet achterlaten tijdens uw familiedag in Gelderland. En ze zijn welkom bij ons hoor. Want wij hebben nogal één en ander voor ze in petto. Wat te denken van de volgende mogelijkheden voor de kleintjes om zich te vermaken:

  • Boerengolf & Voetgolf
  • Oudhollandse spelen
  • Indoor Minigolf
  • Kanoverhuur
  • (Indoor) Speeltuin

Bent u er dus als familie in Gelderland aan toe om even met elkaar bij te praten op uw familiedag dan kunnen de kinderen even heerlijk hun gang gaan in onze (indoor) speeltuin. Of huur een kano en ga even lekker een klein tochtje varen met uw kind op uw familiedag. Het levert vaak momenten op om niet meer te vergeten.

Voor de volwassenen

Terwijl uw kinderen aan het ravotten zijn vergeten we u uiteraard niet. Wat dacht u ervan om met uw neef die u al jaren niet meer gezien heeft even lekker bij te kletsen onder het genot van een heerlijk drankje in onze gezellige accommodatie.

Dat maak je toch niet elke dag mee.

De maaltijden voor uw dag

Uiteraard krijgt u trek tijdens uw familiedag en wij zorgen ervoor dat ook uw maaltijden dik voor elkaar komen. Wij bieden meer dan voldoende mogelijkheden aan zoals een lopend buffet, een diner, barbecue en wijnen geleverd door onze vaste slijter uit Gendt. En willen de kinderen gewoon een kindermenu’tje? Dan kunnen we dat in Doornenburg allemaal regelen.

Een arrangement samenstellen

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met gastvrouw Patricia via het formulier op deze pagina. Wij bespreken dan samen met u uw wensen voor een geslaagde familiedag of een geslaagd bedrijfsuitje.

Meer informatie

Vind ons in Gelderland

Volg ons op Facebook