Een feestelijke locatie in Gelderland

Bent u op zoek leuke en gezellige feestlocatie in een ontspannen omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eet & Drinkfestijn de Waay heet u van harte welkom op onze feestlocatie. Wij bieden een ruime keuze aan arrangementen en activiteiten op een feestelijke locatie in Gelderland.

Wij zorgen voor de juiste sfeer

Het maakt voor ons niet uit om welke feestelijke gelegenheid het gaat, wij zorgen voor de sfeer die bij uw gelegenheid past. Samen met u stellen wij een arrangement samen van aankleding, activiteiten en hapjes en drankjes.

Het activiteitenaanbod waar u uit kunt kiezen is zeer breed. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Boerengolf
  • Kanovaren
  • Oud-Hollandse spelen
  • Solexverhuur

Een onvergetelijke dag

Deze en vele andere activiteiten worden op onze feestlocatie aangeboden voor de meest uiteenlopende gezelschappen. Of het nu gaat om een personeelsfeest, trouwerij, vrijgezellenfeest of familieaangelegenheid, wij hebben altijd de juiste ingredi├źnten in huis om er een onvergetelijke dag van te maken.

Vraag ons gerust om meer informatie over de vele mogelijkheden die wij kunnen verzorgen op onze feestlocatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via het contactformulier op deze website en via onze contactgegevens.

Meer informatie

Vind ons in Gelderland

Volg ons op Facebook