Een bruiloft om niet te vergeten

Trouwen is en blijft een bijzondere gebeurtenis. En die mag je niet vergeten. Daarom bieden wij onze trouwlocatie in Gelderland aan om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Ervaar onze unieke trouwlocatie in Doornenburg waar u alle mogelijkheden heeft om van uw huwelijksdag een dag te maken die in het geheugen gegrift zal blijven. Eet & Drinkfestijn de Waay biedt uitgebreide mogelijkheden aan voor uw diner of buffet en onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zowel u als bruidspaar en uw gasten zich thuis voelen bij ons in Gelderland.

Een familiebedrijf

Eet en Drinkfestijn de Waay is een familiebedrijf in hart en nieren. Begonnen als kleine camping in Gelderland hebben vele gasten in het verleden reeds de hartelijkheid mogen ervaren van de eigenaren Patricia en Remco die beiden al jaren actief waren binnen het bedrijf. En het is niet onopgemerkt gebleven. Want het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bijzonder populaire trouwlocatie.

Aan het buffet of aan tafel

In onze trouwlocatie heeft u bij ons de keuze om te kiezen tussen een buffet of een diner voor uw bruiloftsmaal. Voor beide bieden wij standaard menu’s aan maar u kunt het uiteraard ook zelf aankleden. Heeft u vegetarische gasten of vrienden en familieleden die glutenvrij moeten eten dan regelen wij dat graag voor u.

Voor ieder wat wils

U wilt natuurlijk dat iedereen het reuze naar zijn zin heeft tijdens uw bruiloft. En ook al zijn onze diners en buffetten van top kwaliteit bereid door onze top kok, voor kinderen kan zoiets nogal eens saai worden. En daarom hebben we ook aan de kleintjes gedacht op onze trouwlocatie. In onze (indoor) speeltuin kunnen ze zich heerlijk vermaken. Genoeg voor de kleintjes op onze trouwlocatie om ook voor hen deze dag onvergetelijk te maken.

Unieke trouwfoto locatie

Uw bruiloft blijft natuurlijk altijd hangen in uw herinneringen maar u wilt het ook nog wel eens terug zien op foto en film. Onze trouwlocatie is dichtbij het Kasteel Doornenburg gelegen wat het tot een trouwlocatie maakt waar u de mooiste foto’s kunt laten maken in Gelderland.

Kom eens langs in Gelderland om te kijken

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij allemaal aan kunnen bieden en wilt u persoonlijk contact maken met ons? Dat kan natuurlijk. Wij ontvangen u graag op onze locatie onder het genot van een drankje. We laten u dan zien wat wij allemaal aan te bieden hebben in onze trouwlocatie in Gelderland en geven u een eerlijk overzicht van alle kosten die we samen met u afstemmen op basis van uw budget.

Meer informatie

Vind ons in Gelderland

Volg ons op Facebook