Met de golfstick de boer op

Boerengolf GelderlandZoekt u een speciaal uitje voor u en uw familie en vrienden? Probeer dan eens boerengolf in Gelderland.

Wij hebben ons eigen boerengolf parcours aangelegd achter op het campingterrein. Er is een prachtige route uitgezet langs het zwemmeer en de kinderspeeltuin.

Het parcours heeft 9 holes  en om het helemaal af te leggen bent u ongeveer anderhalf uur bezig. Dat betekent dus anderhalf uur dikke pret, want het is nog niet zo gemakkelijk. Boerengolf wordt niet gespeeld met een normale golfstick maar met een klomp aan een houten steel. Probeert u maar eens met een klomp en bal ter grootte van een handbal in een speciaal gat in de wei te mikken. Dat valt nog niet mee!

 

Eet en Drinkfestijn de Waay biedt u deze ontzettend leuke activiteit in Gelderland aan waarbij we ook begeleiding en uitleg geven. Boerengolf is leuk om te doen voor jong en oud. Dus geschikt voor alle soorten groepen; families, vriendengroepen, kinderfeestjes en bedrijven.

Waarom is boerengolf zo leuk?

Het is voor de meesten een totaal nieuwe bezigheid om boerengolf te spelen. En het blijkt ontzettend leuk te zijn om op het weiland in Gelderland tussen de koeien en de houtsingels het balletje te slaan. Het spel is ontspannend, je doet vele indrukken op omdat niet iedereen dagelijks op de wei rondloopt en het is natuurlijk hartstikke leuk om te winnen. En vooral dan natuurlijk met een hole in one. Dat zou natuurlijk helemaal prachtig zijn wanneer je in één keer de bal zomaar in het gat slaat.

De spelregels van boerengolf

Boerengolf is een balspelletje waarbij het de bedoeling is om een leren bal met een diameter van 14 cm in een hole te slaan. Het is de bedoeling om de bal in zo min mogelijk slagen in de hole krijgen.
Bij elkaar zijn er meestal 10 holes die gebruikt worden. Degene die het minste aantal slagen nodig heeft om de bal in al die holes te krijgen is de winnaar.

Wat te doen na het golfen in Gelderland?

eten na boerengolfOok daar hebben we aan gedacht. Want Eet en Drinkfestijn de Waay heeft meer in petto dan alleen boerengolf in Gelderland. Wij bieden heerlijke lunches en diners aan in ons bedrijf en nog meer. Uw kinderen kunnen na het boerengolf spelen in de speeltuin of in onze hooiberg.

U kunt nagenieten met een heerlijk kopje koffie en een ovenverse vlaai. Verder bieden wij barbecue aan, hebben we de overbekende Waayse avonden met live muziek en kunt u genieten van onze speciale wijnen die geleverd worden door onze slijter uit Gendt in Gelderland die de beste wijnen in het assortiment heeft.

Kom langs bij ons in Gelderland en probeer het zelf

Twijfel niet langer en kom gewoon langs om het te proberen. Boerengolf in Gelderland is hartstikke leuk om te doen. Een ideale familie bezigheid voor u en uw kinderen.

Comments are closed.