De gewenste lekkernijen bij u op locatie

Bent u van plan om thuis een feest te organiseren en heeft u geen tijd om eten voor uw gasten klaar te maken? Geen probleem. Eet & Drinkfestijn de Waay biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om catering aan huis. Wij verzorgen de gewenste lekkernijen graag bij u op locatie. Zo maken wij van uw feest een speciale gelegenheid met verse hapjes die ambachtelijk zijn bereid door onze uitstekende koks.

Een veelzijdig aanbod

Het aanbod dat wij voor catering aan huis beschikbaar hebben is zeer veelzijdig. Wij stellen de hapjes en gerechten samen op een manier zoals u dat wilt. Zo kunt u ervoor kiezen om hapjes en warm en koud buffet aan huis te laten bezorgen. Op het afgesproken tijdstip komen wij het geheel bij u thuis bezorgen, zodat u er na de bestelling geen enkel omkijken meer naar heeft.

Maak de juiste keuze

Wij zijn van alle markten thuis als het gaat om het verzorgen van de catering bij u op locatie. Zo heeft u bij ons de keuze uit onder andere:

  • Warm en koud buffet
  • Stampotbuffet
  • Hapjes & Tapasplanken

Kies voor het enorme gemak van catering aan huis en laat u vrijblijvend informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Wij bieden voor ieder wat wils en vertellen u daar graag meer over.

Catering Doornenburg door Eet & Drinkfestijn de Waay

Meer informatie

Vind ons in Gelderland

Volg ons op Facebook