Onvergetelijke familiedagen organiseren?

Wilt u een familiedag organiseren in Gelderland en zoekt u hiervoor een geschikte locatie waar voor jong en oud wat te doen is. Kom dan eens langs bij Eet en Drinkfestijn de Waay. Wij bieden familiedagen in Gelderland aan waar voor iedereen wat te doen is. Wij leveren lopend buffet, diner, lunch, brunch en barbecue aan. Voor de kleintjes organiseren we activiteiten zoals boerengolf en onze koffie van Manetti met een lekker stuk taart.

Familiedagen met persoonlijke aandacht

We houden ervan om een familiedag te organiseren met een persoonlijk tintje. Want tijdens familiedagen komen zowel jong als oud. Eet en Drinkfestijn de Waay is een echt familiebedrijf dat aandacht heeft voor de oudjes. Wij zorgen dat ook zij de familiedag hebben die ze niet snel zullen vergeten. En ook de kleintjes zullen niet aan onze aandacht ontsnappen op uw familiedag. Wij organiseren het één en ander voor ze zodat ook zij zich niet vervelen en zodat u geen zorgen heeft over uw kroost.

Kijkt u hier maar eens wat wij allemaal kunnen organiseren voor de kleintjes in Gelderland:

  • Boerengolf
  • Oudhollandse spelen
  • Indoor Minigolf
  • Kanoverhuur
  • Hooischuur
  • Speeltuintje

Het maakt het allemaal mogelijk dat u als familie even rustig met elkaar kunt bijpraten terwijl de kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Wilt u er even alleen uit met uw kind of met uw neefje? Huur dan een kano om een lekker stukje te varen. Wij kunnen alles voor organiseren.

Familiedag organiseren Gelderland

Speelvermaak voor volwassenen

Ja, u leest het goed, wij brengen ook bij u uw jeugd weer naar boven. Wat dacht u ervan om uw oom die u al lange tijd niet gezien heeft mee te nemen voor een Solex ritje op de dijken langs de Rijn. Dat maak je toch niet snel mee op een familiedag.

Het eten op uw familie reünie

Een dagje bijpraten op een familiedag kan natuurlijk niet zonder een lekkere en gezonde maaltijd. Wij organiseren dat in Gelderland. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals lopend buffet, broodmaaltijden, brunch, een lunch, barbecue en een lunch. En willen de kinderen gewoon liever een frietje met mayonaise en een kroket dan regelen we dat gewoon. Kijk, dat is nu het grote voordeel van onze persoonlijke aanpak.

Kom langs om het te zien

U hoeft geen afspraak te maken om te zien wat wij allemaal kunnen betekenen voor u. Kom gewoon eens langs als u wilt weten hoe wij een familiedag organiseren in Gelderland. Dan kunnen we onder het genot van een koffie en een vlaai alles uitleggen aan u en kunt u eens rustig rondkijken wat wij allemaal kunnen organiseren en te bieden hebben.

Comments are closed.