Erop uit met de kano van onze kanoverhuur

Kanoverhuur GelderlandWilt u er even lekker op uit met een kano? En wilt u daarna wellicht ook nog even nagenieten met een lekker diner of een heerlijk kopje koffie? Kom dan eens langs bij Eet en Drinkfestijn de Waay. Want wij hebben kanoverhuur in Gelderland en verzorgen daarnaast in ons bedrijf ook diners, brunches, lunches en barbecues. Wij hebben kinderfaciliteiten zoals de speeltuin, een boerengolfbaan, minigolf en een binnenspeeltuin. Voor elk wat wils dus. Zoekt u dus kanoverhuur en wilt u er een speciale dag of middag van maken kom dan eens langs bij ons in Doornenburg vlakbij de Rijn.

Familiebedrijf met hart en ziel

Eet en Drinkfestijn de Waay is een familiebedrijf in hart en ziel. Wij geven graag persoonlijke aandacht aan onze gasten in Gelderland en dat geldt dus ook voor onze kanoverhuur. Het is bij ons dus niet zo dat we u gewoon de kano geven en dat u het allemaal zelf mag uitzoeken. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en aan alle veiligheidsvoorschriften is gedacht zodat u niet bang hoeft te zijn dat u of uw gezelschap iets kan overkomen. Veiligheid staat voor alles.

Kanoën op de Gelderse Linge

Ons kanoverhuur bedrijf is gelegen in een prachtige omgeving midden in de Betuwe waar u heerlijk rustig kunt kanoën op de Linge. De opstap plaats van de kano’s ligt aan de oever van de rivier waar kano’s van 2 en 3 personen beschikbaar zijn. De Linge is uitstekend geschikt om te kanoën omdat er geen motorboten zijn toegestaan. U hoeft dus nergens bang voor te zijn dat u aangevaren wordt door een andere boot.

Van de natuur genieten

Met onze kanoverhuur kunt u heerlijk genieten van de natuur aan de Linge. Geniet van het paaien van de vissen, de salamanders die er te vinden zijn en met een beetje geluk kunt u de ijsvogel te zien krijgen. En dat alles in een Gelderse omgeving die puur en onvervuild is met bloemenpracht, zingende vogels en prachtige uitzichten. Met onze kanoverhuur in Gelderland komt u weer helemaal tot rust.

Welke kano’s heeft onze kanoverhuur beschikbaar?

Onze kanoverhuur heeft verschillende kano’s beschikbaar die verschillen in moeilijkheidsgraad en eigenschappen. De Pelican kano’s zijn voor de sportieve recreant. U kunt goed peddelen met deze kano’s.

Probeer het eens uit

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij ons. Wij zijn gewoon de hele dag open dus u kunt zo bij ons langskomen om eens te kijken of u onze kanoverhuur in Gelderland het proberen waard vindt.

Comments are closed.