Café Zaal de Waay

Per 1 April 2014 hebben wij, Remco en Patricia, Café Zaal de Waay overgenomen. Voor Patricia en mij was het niet geheel onbekend terrein omdat Patricia er altijd al gewerkt heeft in de tijd dat het van haar ouders was. En voor mij, Remco is het niet onbekend omdat ik zeker al een jaar of vijftien mee had geholpen met het draaien van muziek en allerlei andere werkzaamheden.

Echt een familiebedrijf

Het bedrijf is zoals gezegd altijd jaren in de familie geweest omdat het, het bedrijf van de ouders van Patricia is geweest die er een behoorlijke reputatie mee op hadden gebouwd. Nadat zij besloten ermee te stoppen, en het 7 jaar lang in andere handen is geweest hebben Remco en Patricia het bedrijf weer binnen de familie gebracht. Het is een bedrijf met veel variatie waardoor het echt super leuk is om in te werken en onze energie in kwijt kunnen.

Gezellig eetgelegenheid

In de zomermaanden zijn er heel veel gezellige camping gasten vanuit binnen- en buitenland die lekker bij ons komen lunchen en of in de avond een hapje komen eten, of gewoon lekker komen borrelen. Verder hebben wij gratis parkeergelegenheid en een groot terras waar jong en oud zich prima kunnen vermaken.

Gevarieerd menu

Sinds de overname hebben wij ook veel nieuwe dingen te bieden zoals veel variatie in de menukaart, lekkere koffie van Manetti en heerlijke wijnen van Wijnzinnig uit Gendt. Onze zaak is natuurlijk niet alleen bedoeld voor de camping en dus ook iedereen van buitenaf is van harte welkom om eens gezellig aan te komen en te genieten van de leuke sfeer die wij te bieden hebben onder het genot van een hapje en een drankje.

Activiteiten & Arrangementen

Wij bieden een uitgebreid aanbod activiteiten en arrangementen. Je kunt bij ons terecht voor boerengolf, voetgolf, maar bijvoorbeeld ook voor een solextocht of kanoverhuur. Deze activiteiten zijn de combineren met eten en drinken. Samen kunnen we lunches, buffetten, barbecues en hapjes combineren met een van deze activiteiten. Ook wanneer u enkel wilt komen eten bent u bij ons van harte welkom. 

Nieuwe naam

Ook hebben wij besloten toen wij het overnamen om met een nieuwe naam verder te gaan namelijk Eet & Drinkfestijn de Waay. Deze naam vonden wij beter bij ons passen en sluit beter aan op waar het bedrijf zich in de toekomst meer op zal gaan richten, namelijk lekker eten en drinken in een rustige sfeer met veel plezier en genot.

De koffie staat klaar om u gezellig te mogen ontvangen in ons leuke pand aan de Rijndijk 67, 6686 MC te Doornenburg. En mocht u vragen hebben bel dan gerust met 0481-424913 en wij zullen proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Groetjes,
Remco & Patricia

Meer informatie

Vind ons in Gelderland

Volg ons op Facebook