Remco en Patricia

 Café Zaal de Waay

Per 1 April 2014 hebben wij Remco en Patricia Café Zaal de Waay overgenomen. Voor Patricia en mij was het niet geheel onbekend terrein omdat Patricia er altijd al gewerkt heeft in de tijd dat het van haar ouders was. En voor mij Remco is het niet onbekend omdat ik zeker al een jaar of vijftien mee had geholpen met het draaien van muziek en allerlei andere werkzaamheden.

Echt een familiebedrijf

FeestlocatieHet bedrijf is zoals gezegd altijd jaren in de familie geweest omdat het, het bedrijf van de ouders van Patricia is geweest die er een behoorlijke reputatie mee op hadden gebouwd. Toen zij zeven jaar geleden besloten om er mee te stoppen hebben zij de zaak verkocht aan Jan Nijlant uit Zevenaar. En nu zeven jaar later is het bedrijf weer terug in de familie waardoor camping en horeca weer een groot familiebedrijf zijn geworden. Het is een bedrijf met veel variatie waardoor het echt super leuk is om in te werken en onze energie in kwijt kunnen.

Gezellig eetgelegenheid

In de zomer maanden zijn er heel veel gezellige camping gasten vanuit binnen- en buitenland die lekker bij ons komen lunchen en of in de avond een hapje komen eten, of gewoon lekker komen borrelen. Verder hebben wij gratis parkeer gelegenheid en een groot terras waar jong en oud zich prima kunnen vermaken. Zeker nu er een mooie hooischuur gebouwd is en er een klein speeltuintje voor de kinderen op het terras gemaakt is.

Gevarieerd menu

ARB_1149Sinds de overname hebben wij ook veel nieuwe dingen te bieden zoals veel varriatie in de menu kaart, lekkere koffie van Manetti in alle soorten en maten en lekkere wijnen van Wijnzinnig uit Gendt. Onze zaak is natuurlijk niet alleen bedoeld voor de camping en dus ook iedereen van buitenaf is van harte welkom om eens gezellig aan te komen en te genieten van de leuke sfeer die wij te bieden hebben onder het genot van een hapje en een drankje. De rest van het jaar (buiten het camping seizoen om) zijn wij van plan om het lekkere eten gewoon door te gaan zetten. Maar ook is het dan nog steeds mogelijk om feesten bij ons te geven met uiteenlopende mogelijkheden zoals: verjaardagen, bruiloften, een familiedag, kinderfeestjes, lunches, brunches, diners, warm en koude bufetten, een barbecue feestje voor binnen of buiten op het terras. High tea, ontbijtjes echt alles is bij ons mogelijk.

Veel activiteiten

Oudhollandse spelenVerder kunt u ook leuk bij ons boerengolf spelen op het achter terrein van de camping waar een mooie baan voor u klaar ligt. Daarnaast zijn er ook nog steeds de ouderwets gezellige Waayse avonden, dit houdt in een avond met koffie met petit four, warm en koud buffet, pudding en ijsbuffet na en natuurlijk gezellig drinken en dansen met live muziek tegen een vaste prijs. De eerste Waayse avond in het najaar is 4 oktober.

Ook hebben wij besloten toen wij het overnamen om met een nieuwe naam verder te gaan namelijk Eet en Drinkfestijn de Waay voor de rest is alles nog zoals het was alleen de naam vonden wij beter bij ons passen en waar het bedrijf in de toekomst zich meer op zal gaan richten, namelijk lekker eten en drinken in een rustige sfeer met veel plezier en genot.

De koffie staat klaar om u gezellig te mogen ontvangen in ons leuke pand aan de Rijndijk 67, 6686 MC te Doornenburg. En mocht u vragen hebben bel dan gerust met 0481-424913 en wij zullen proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Groetjes,

Remco & Patricia

Comments are closed.